Tornem de la setmana cultural

Hola bon dia!
Avui parlarem de la festa de la setmana cultural.
El dilluns vam fer al partit de basquet de alumnes i mestres. Vam formar cinc equips i vam jugar tres partits. Ens ho vam passar be i volem repetir el any que ve.

 


Despres vam fer zumba amb el Fran.



El Dimarts vam fer samarretes al taller. Podiem triar un dibuix d'un cervell, de cares i nens ballant perquè el projecte d'escola és el cos humà. Com podeu veure en la foto, van quedar molt xules!


El dimecres, van venir les families per fer el esmorzar germanor. Van portar truita, patates, pastissos, tartes, entrepans, sucs, ensaladilla rusa i molts plats més. Volem agraïr a les famílies per venir: Moltes gràcies!!!! 


També vam fer la paradeta de Sant Jordi. Vam vendre moltes artesanies. Moltes gràcies!!


 I també vam ballar, vam cantar, vam jugar a treure pinzes, vam tirar confeti i hi havia una super gran bola del món per passar-la.



Ens ho hem passat molt bé i ha sigut molt divertit: perquè vam poder ballar, veure la pilota del món, esmorzar amb totes les families i companys, tirar-nos confeti i fer bombolles. Per això, volem que sigui ja l'any vinent!!!

Adeu! fins dimarts vinent!

El taller del blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentari:

Merli: caida libre del Tibidabo

 Hola soy el Antonio y os informo de que inauguran este mayo 2024 la atraccion de Merli: caida libre del Tibidabo. Tal y como informa el mis...